1 de juny del 2008

III Competició Escalada UEC del Prat



Ahir 31 de maig 2008 es va celebrar la 3a competició d'escalada popular inter-UEC'S organitzada per l'UEC del Prat, com cada any va ser tot un èxit organitzatiu, tant en la prova com en tota la resta. Inclosa la paella final a la que ens van convidar (un ole pel cuiner) esperem que l'any que ve hi tornis.
Com cada any fins ara l'UEC de Sants va ser l'entitat amb més participants, 4 noies i 7 nois. A més van participar 1 de Bagà, 1 de Cornellà, 1 de Barcelona i 4 d'Olesa. A veure si els propers anys s'animen de la resta d'UEC's que val la pena.
I com cada any vam aconseguir un bon resultat, podi femeni UEC de Sants (les 4 eren de Sants) i el primer lloc del podi masculí.



La prova va constar d'un recorregut de boulder on no tothom el va poder completar, després i per ordre de classificació es va disputar la final amb una via "a vista" que només va ser completada per la Marta en la categoria femenina i per 3 nois la categoria masculina. Es va fer el desempat masculí en la via de les noies, que va ser també encadenada pels 3 nois i decidint el resultat final per velocitat.


Tots els participants.
El podi femení.
El podi masculí.El millor premi per tothom.


El Ricard a la superfinal a la via de les noies, la va fer en 1 minut!

Podeu veure totes les fotos a:
http://picasaweb.google.com/samesants