16 de desembre del 2009

VI COMPE BOULDER

El passat dia 12 de desembre vam fer la VI Compe de Boulder a la nostra entitat, aquest any organitzada per l'Anna, la Natàlia i el Marcos.

Cal a dir que aquesta no és una competició com les que estem acostumats a veure. L'objectiu d'aquesta, és trobar-nos gran part dels socis i passar un dia agradable, on el que menys importa és la competició. Aquest any fins i tot es podia venir amb disfressa.

Com altres anys i per tal de fer-la una mica més popular, la competició es va dividir en dues parts: una de joc en parelles i l'altre de competició individual.
La primera part va constar de 2 jocs, el primer va ser travessar el plafó de boulder un per cada banda, creuant-se, fins aquí tot normal. La única pega és que s'havia de fer amb ulleres de piscina i xancletes de dit (per tal de fer-ho una mica més fàcil).
La segona prova es feia en 2 parets paral.leles i s'havia d'anar flanquejant passant-se una pilota d'una paret a l'altra.
Els guanyadors van ser la parella que més ràpid va fer els 2 jocs, i varen ser el Marc i el Julen.

Competidor amb disfressa

El joc de la pilotaEscalant disfressat, xancletes i ulleres de piscina

La competició individual va constar de 10 problemes, els quals es podien provar tots, amb un intent per problema. No va caler fer cap final, ja que no tothom va ser capaç de resoldre tots els problemes i només un els va poder fer tots menys un.


Com cada any en acabar va haver l'entrega de premis i el dinar amb la tradicional Fideuà.

Volem agrair la col.laboració de Millet, Esportiva Aksa i de Jom Big Wall, i com no dels organitzadors que cada vegada costa més que la gent s'apunti a treballar una mica pels altres.

Els organitzadors i la parella guanyadora.
Els organitzadors amb els tres primers classificats.