16 de setembre del 2013

CELEBRACIÓ SAME SANTS 50 ANYS


Aquest any en fa 50 anys de la formació de la SAME de Sants i tenim ganes de celebrar-ho. Per això el proper divendres 29 de novembre a les 20 hores us convidem a l'audiovisual que estem preparant gràcies a l'aportació de material gràfic d'alguns dels nostres socis.
Ens agradaria que fos un dia especial, on pogués venir gent diversa que està o ha estat vinculada algun temps a la secció. Faci el temps que faci i sigui soci o no soci actualment. Ben segur és provable que aparegueu en el documental.

Per això us demanem que feu la màxima difussió d'aquest esdeveniment entre els vostres contactes i gent que hagi estat vinculada, per tal de convidar-los a venir.

Com no sabem quina resposta de gent hi haurà, i volem que sigui la màxima, agrairem que la gent que vulgui venir es reservi el dia i ens escrigui un mail a: samesants@hotmail.com dient el nom de les persones que vindràn. Hi haurà algo de picar i potser algun obsequi i tot. Necessitem tenir una mica de previssó.

S'ha enviat mail a totes les persones dels que tenim l'adreça, no dubteu en fer-ho saber a tothom que hagi passat per la SAME si teniu el contacte, més val que ho rebin 2 vegades que cap.