28 de desembre del 2011

VII COMPE DE BOULDER

Un any més pels volts de nadal, hem tornat a fer la popular compe d'escalada, aquest any tocava la de boulder. El Marcos i el Sergi, ja fa un temps van sortir voluntaris per organitzar l'esdeveniment. Amb el cartell que ens van preparar, feia una mica de por apuntar-se, però al final no va ser tant dura com semblava pel cartell.

En total van ser 9 problemes, 2 dels quals es feien per parelles, com ja ve sent habitual també fa uns anys. La primera en parella, va ser travessa en plafó, escalant en cordada, xapant el primer i desxapant el segon, contava el temps.

 La segona va ser una prova de memorització entre 3 itineraris escollits a l'atzar, tots de 12 passos i a memoritzar pels 2 i escalar per un. Els que els fessin tots amb menys temps guanyarien.

També va haver alguna individual de curiosa, com haver-se de posar un casc amb perruca, unes ulleres i motxilla a la vegada que es feia la travessa.

La resta van ser problemes més o menys difícils, i que van ser encadenats tots menys l'últim amb un pas de bloc força dur, en les 2 últimes preses abans del top.

 
Els tres guanyadors.
Aquesta sí que cada any és la que guanya.

La classificació final va ser:

Guanyadors de parelles: 
Jordi Navarro i Natàlia Roig

Classificació individual:
1.  Víctor Vallès
2. Ricard Miquel
3. Joan Vidal
4. Sergi Martínez
5. Xavier Laporta
6. Marc Buira
7. Marta Folch
8. Bernat Suñé
9. Oleguer Suñé
10. Natàlia Roig
11. Raimon Carreras i Anna Torrano
12. Xas
12. Andreu Domingo
14. Guillem Arias
15. Joan Marc Griñan

Gràcies als organitzadors i a tots els que vau participar.

Podeu veure totes les fotos aquí.